Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U dobroj formi, ali...

Prosinečki objavio popis i iznenadio odlukom o Dinamovu kreativcu

Robert Prosinečki objavio je popis kandidata bosanskohercegovačke reprezentacije za predstojeće oglede s Turskom i Sjevernom Irskom.

Prosinečki na klupi BiH (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski stručnjak na klupi Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je popis kandidata za prijateljsku utakmicu s Turskom 11. listopada u Rizeu te za dvoboj sa Sjevernom Irskom u Ligi nacija, koji se igra četiri dana kasnije u Sarajevu.

Najveće je iznenađenje što na popisu nema Izeta Hajrovića, krilnog igrača zagrebačkog Dinama koji je odigrao nekoliko dobrih utakmica za Modre u Europi i u vrlo dobroj je formi.

Očekivalo se da će Prosinečki pozvati Hajrovića, no to se ipak nije dogodilo. Na spisku nema ni beka Arsenala Seada Kolašinca, ali opet je pozvan vratar Bournemoutha Asmir Begović.

„Odlučio sam se za iste igrače, a o Kolašincu i Hajroviću razmišljat ću za utakmice u studenom protiv Austrije i Španjolske“, izjavio je Prosinečki.

Okupljanje BiH reprezentacije započinje 8. listopada 

Popis igrača:

Vratari: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth) i Vedran Kjosevski (Željezničar

Obrana: Darko Todorović (Red Bull Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Ćivić (Sparta Prag) i Bojan Nastić (Genk).

Vezni red: Muhamed Bešić (Middlesbrough), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon Bluewings), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Sanjin Prcić (Levante) i Deni Milošević (Konyaspor).

Napad: Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen) i Rijad Bajić (Basaksehir).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider