Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"čak je i ispred jordana"

Prosinečki otkrio tko je za njega najbolji u povijesti: "Igrao sam i s brazilskim Ronaldom, ali..."

Prosinečki je dao svoje mišljenje u uvijek popularnoj raspravi o najboljem svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Robert Prosinečki imao je bogatu karijeru u kojoj je nastupao, između ostalih, za Real i Barcelonu, igrajući s ponajvećim nogometnim legendama i protiv njih.

Jedan od njih bio je i brazilski Ronaldo, po mnogima najbolji igrač u povijesti. Ipak, za Prosinečkog broj jedan je Leo Messi.

"Messi igra drugačije od drugih. Ispred je Maradone, brazilskog Ronalda, pa i Jordana. On je za mene najbolji nogometaš u povijesti", rekao je Prosinečki za DAZN.

gol expired Na današnji dan Njemačka se poklonila Hrvatima: Kako su Rebić i Kovač razbili Bayern za veliko slavlje divider

"Nogomet i košarka su različiti, ali Messi je najbolji. Već godinama radi razliku u Barceloni, osvojio je sve što je mogao", smatra. Dodaje da je brazilski Ronaldo bio drugačiji igrač.

"Messi i brazilski Ronaldo su drugačiji. Ronaldo je sigurno jedan od najboljih. Neki spominju i Cristiana Ronalda. Brazilski Ronaldo nije igrao samo u Barci. Imao je sjajne sezone u Interu, znao je sam pobijediti protivnika, nevjerojatno. Sigurno je jedan od najboljih u povijesti, ali ako moram izabrati jednoga, to je Messi", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider