Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Staro nekoliko godina

Proročanstvo Real Madrida oko Maura Icardija se ostvarilo

Kraljevski klub razmišljao je o kupnji argentinskog golgetera, ali odustali su zbog supruge

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Problematični napadač PSG-a Mauro Icardi bio je na radaru Real Madrida još 2017. i 2018. godine kao mogući nasljednik Karima Benzeme, ali nisu ga kupili zbog problematične supruge.

"Ne možemo kupiti tog igrača i to nije njegova krivica“, procurilo je iz ureda Santiago Berabeua dok su ga analizirali, a odustali su zbog "lošeg igračevog okruženja“, misleći pritom na njegovu suprugu koja je u to doba imala angažman na jednoj talijanskoj televiziji kritizirajući na njoj sve Interove trenere i igrače kad klubu ili Icardiju ne bi išlo dobro.

gol expired Dok Icardi ''plače'' i ne želi se vratiti nogometu, oglasila se Argentinka i otkrila kako je počela afera divider

Također, radila je Interu ogromne probleme dok je trebao potpisati novi ugovor s Icardijem, koji je zbog supruge odbijao trenirati i na kraju je prodan PSG-u. Njegovi problemi sa suprugom sad su razlog zbog kojeg ne može ni trenirati, a kamoli igrati za Parižane.

Ti bračni prboblemi pojavili su se i dok je Real skautirao Maura u Interu, a pojavljuju se i danas. Ali s njima se ne mora suočavati Real Madrid, nego PSG, Icardi više ni ne dolazi na treninge, a njegovi bračni problemi su na stranicama svih novina i po društvenim mrežama.

Realovi proroci, čini se, imali su pravo…

gol expired Sapunica vodi prema spektakularnoj razmjeni: Barca i PSG mijenjat će igrače, Messi će biti oduševljen divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider