Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je stopirano

Propada već dogovoreni Brozovićev transfer: Saudijci jednim potezom razbjesnili Inter?

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović prihvatio je bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Novi dan donosi novi zaplet u transferu Marcela Brozovića. Nakon što je prihvatio sto milijuna eura tešku ponudu Al Nassra, čekala se samo službena potvrda, ali sada je iskrsnuo novi problem zbog kojeg je cijeli posao došao u pitanje.

Saudijci su, naime, odlučili smanjiti visinu odštete koju moraju uplatiti na račun milanskog Intera. Umjesto prvotno dogovorena 23 milijuna eura sada im nude tek 15 milijuna eura.

Marcelo Brozović Brozović ide za 100 milijuna eura u Saudijsku Arabiju: Evo koliko će Dinamo zaraditi od transfera divider

Odnosno, čistih 13 milijuna eura plus dva u bonusima. To je žestoko razjarilo čelne ljude talijanskoga kluba, koji su odmah sve stopirali, prenosi poznati novinar Gianluca di Marzio.

Pred nama su zanimljivi sati, a prema ranije objavljenim informacijama, Brozović je danas trebao odraditi liječnički pregled u Europi i tako ispuniti posljednji uvjet za potpis trogodišnjeg ugovora s novim klubom.

To će još neko vrijeme pričekati, a dok se među klubovima odvija prava drama, Brozović se oglasio na Instagramu i objavio fotografiju s plaže...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider