Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ODLAZAK IZ MARSEILLEA

Promjena u Tudorovoj svlačionici: Srpski sin vjetra odlazi kod drugog hajdukovca

Nemanja Radonjić postat će novi član momčadi Torina koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon što se vratio u redove Olympique Marseillea, nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbama u Herthi i Benfici, Nemanja Radonjić napustit će redove francuskog viceprvaka kojeg je ovog tjedna preuzeo hrvatski trener Igor Tudor.

No, po pitanju nekih karakteristika trenera neće mu se puno toga promijeniti, budući da odlazi u člana Serie A Torino, na čijoj klupi također sjedi Splićanin i bivši igrač Hajduka. Radi se naravno o Ivanu Juriću, koji je prošle sezone s Torinom zauzeo deseto mjesto u ligi.

Radonjić je u Marseille došao 2018. godine iz Crvene Zvezde, kao veliki talent te s reputacijom jednog od najbržih nogometaša svijeta. Svoju brzinu više je puta prezentirao i u dresu francuskog velikana, no nije mogao uhvatiti konstantu dobrih nastupa pa je sve više gubio mjesto u momčadi, dok nije završio na posudbama.

U reprezentaciji je siguran

U Njemačkoj i Portugalu se također nije baš naigrao, pa se Zvezda nadala da mogu u svoje redove vratiti ovog danas 26-godišnjeg nogometaša koji unatoč svemu svoje mjesto u reprezentaciji nije izgubio pa je tako ove godine nastupio u šest utakmica Orlova. Ipak, Zvezdu je preduhitrio Torino, a Radonjić je odlučio pokušati u još jednoj novoj jakoj europskoj ligi.

Tko zna, možda se svojim karakteristika i stilom igre uspije uklopiti u momčad koja treba zamjenu za Josipa Brekala, koji se vratio s posudbe iz Torina u svoj Wolfsburg.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider