Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Novak Đoković izgubio je sudsku bitku jednoglasnom odlukom, deportirat će ga iz Australije!
Nogomet
Svaka čast!

Projekt navijača Hajduka najbolja društveno korisna kampanja u 2017. godini!

Drugu godinu zaredom udruga Naš Hajduk dobila je priznanja za svoj predani rad na putu do kupnje voljenog kluba.

Prezentacija projekta Za sva vrimena (Foto: Naš Hajduk) (Foto: Naš Hajduk)

Na završnom danu IMPACT konferencije održanoj u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, projekt Udruge Naš Hajduk - "Za sva vrimena" - osvojio je dvije nagrade - titulu najbolje zamišljene i odrađene društveno korisne kampanje u 2017. godini.

Za sva vrimena je ključni projekt otkupa dionica (članovi vlasnici 24.53 posto Hajduka) u kojem navijači svojim mjesečnim ili godišnjim donacijama osiguravaju Hajduk u svom vlasništvu.

Osam finalista imalo je po 5 minuta za prezentaciju svoje kampanje, a to vrijeme najbolje je iskoristila upravo Udruga Naš Hajduk koju je predstavljao mladi politolog Daniel Gardijan. Tako je prvu nagrade prisutne publike osvojio projekt navijača Hajduka Za sva vrimena, dok je stručni žiri projektu dodijelio 2. nagradu.

Stručni žiri sastojao se od pet članova članova, komunikacijskih stručnjaka (Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipnet, Mario Aunedi Medak, direktor Media Val-a, Ana Šimunović) kao i profesora s Fakulteta političkih znanosti (Igor Vidačak) te ravnateljice Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (Mirjana Matešić).

"Ponosni smo kada stručna javnost prepozna naš rad i uloženi trud"

Iz udruge Naš Hajduk su se oglasili nakon ovog lijepog priznanja:

"Ponosno smo kada stručna javnost prepozna naš rad i uloženi trud. Ali smo najponosniji kada navijači i članovi prepoznaju ovaj projekt i postanu dio ove priče, to nam je ipak najveća nagrada. Bitno je naglasiti kako je projekt Za sva vrimena još uvijek u tijeku i dužnost svakog navijača je uključiti se makar sa simboličnim mjesečnim iznosom. Članska iskaznica je prvi korak, a sudjelovanje u projektu Za sva vrimena onaj drugi korak koji će nam omogućiti da Hajduk ostane Naš. Odgovornost za uspjeh je na svakom od navijača pojedinačno", poručili su iz udruge Naš Hajduk.

Najvjerniji će dobiti ime u tematskom parku na Poljudu

Navijači se u projekt uključuju s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud ili putem web stranice www.nashajduk.hr. Sve donacije se zbrajaju za glavnu zahvalnicu donatorima – tematski park na Poljudu s imenima donatora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati