Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posao svih poslova

Projekt MHH za postkoronaški Real: Novi zvjezdani trojac za novi stadion

U Madridu već sanjaju 2021. godinu, u kojoj će se preseliti na obnovljeni Santiago Bernabeu.

Grb Real Madrida (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ne obnavlja se u Madridu samo velebni stadion Santiago Bernabeu, na kojem se do sljedeće godine više ne igrati. Momčad Reala kraj ove sezone i polovicu iduće igrat će na malom stadion Alfredo di Stefano, koji se nalazi u njihovu trening-kampu.

Ionako se, mišljenja su u Realu, neće igrati pred publikom možda čak do sljedeće godine, pa neće biti velike štete. Novi Santiago Bernabeuu trebao biti dobiti ''svemirski'' izgled i za godinu dana Real će istrčati na možda i najbolji stadion na svijetu.

gol expired Bio koronavirus ili ne, njemu je svejedno: Senzacionalni Norvežanin nastavio svoj show divider

Naravno, za takav stadion potrebna vam je i ''svemirska'' momčad, pa As piše kako je klupski plan za tu svrhu okupiti novi trojac koji će poharati Europu. Ne znamo hoće li imati uspjeha kao trojka BBC (Benzema – Bale – Ronaldo), ali i od ove trojice drhtat će sve obrane.

MHH

MHH kratica je mokrog sna Florentina Pereza, koji jedno H već ima u svojoj momčadi, ali je imalo katastrofalnu sezonu obilježenu lošom formom i ozljedama. Eden Hazard slavit će početkom sljedeće godine 30. rođendan i u tom trojcu bi trebao biti dašak iskustva.

Pogađate, ostala dva slova u kratici označuju prezimena Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda, dva trenutačno najtraženija nogometaša svijeta. Iako je Mbappea predsjednik Reala htio već na ljeto, čini se kako će ipak pričekati još jednu godinu jer će sljedeća sezona vjerojatno također, poput ove, na neki način biti krnja. Zatvorene tribine i financijska kriza u svijetu žestoko će pogoditi nogomet u sljedećoj sezoni i većina klubova vjerojatno neće ulagati mnogo novca u svoje momčadi.

gol expired Bio koronavirus ili ne, njemu je svejedno: Senzacionalni Norvežanin nastavio svoj show divider

Mbappe nadire s desne strane poput brzog vlaka, Hazard na lijevoj kreira i ulazi u završnicu, a u samoj špici Haaland nemilice buši suparničke mreže, tako nekako izgleda Perezov san iz kojeg se svaki dan budi sa smiješkom na licu.

I nije to samo san, to je Realov jasan plan za novu eru koja počinje nakon koronakrize. Tko će se kladiti protiv Pereza?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider