Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni orali ni kopali

Proda li se Majer u Atletico, Dinamu stižu milijuni: Evo koliko bi mogli zaraditi

Hrvatski prvak Dinamo sa zanimanjem prati razvoj transfera Lovre Majera u Atletico Madrid jer mu pripada 20 posto od sljedeće prodaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest da bi se Lovro Majer mogao uskoro preseliti iz Rennesa u Atletico Madrid privukla je pažnju mnogih ljubitelja sporta, ali vjerojatno ničiju kao onu zagrebačkog Dinama. Realizira li se taj transfer, Modrima bi njihov bivši igrač mogao donijeti do 8.000.000 eura, a da nisu ni orali ni kopali.

Mnogi svjetski mediji objavili su kako Atletico Madrid razmišlja o angažmanu hrvatskog reprezentativca Lovre Majera. Njihova zvijezda Joao Felix privukla je interes Manchester Uniteda, koji bi ih koštao oko 80.000.000 eura, a dio tog iznosa planiraju izdvojiti za njegovu zamjenu.

Lovro Majer i Mikaël Silvestre L'Equipe tvrdi: Atletico Madrid blizu dovođenja hrvatskog nogometnog reprezentativca divider

Ukupno će se zarada od Majera popeti na 20 milijuna eura

Tu u priču uskače Lovro Majer, koji je navodno igrač po guštu Diega Simeonea. Toliko mu se sviđa da će bez problema za njega isplatiti između 35 i 40 milijuna eura, a dio će otići i u Lovrin matični klub Dinamo.

Naime, Modri su ga prije godinu dana prodali Rennesu za 12.000.000 eura plus još 20 posto od iznosa sljedeće prodaje. Izvuče li Rennes spomenutih 40 milijuna eura od Atletica, na Dinamov račun proslijedit će 8.000.000 eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider