Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Više od 100 milijuna eura

Poznato koliko je Luka Modrić dosad ukupno zaradio u karijeri

Ukupna zarada Luke Modrića u karijeri samo od klupskih prihoda na kraju tekuće sezone premašit će iznos od 140 milijuna eura.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometaši sve su cjenjeniji u svijetu zbog sjajnih rezultata Vatrenih posljednjih godina, a svakako je najcjenjeniji među njima naš kapetan Luka Modrić.

Njegovo će ime ući u domaće nogometne almanahe kao ono najvećeg hrvatskog nogometaša u povijesti, a njegova se ukupna zarada u bogatoj karijeri, koja traje gotovo dva desetljeća, mjeri u stotinama milijuna.

Mateo Kovačić i hrvatski reprezentativci Kovačić poručio što ga živcira, Šuker iskrsnuo iz potajice: "Modrić može odigrati još jedan Euro i SP" divider

Više od 140 milijuna eura na kraju tekuće sezone

Preciznije, portal Capology tvrdi kako će se njegova zarada od plaća u karijeri uspeti na više od 140.000.000 milijuna eura bruto. Isti izvor kaže kako Modrić od Reala tjedno dobije 420.769 eura, što je na godišnjoj razini 21.800.000 eura.

Trenutačno ima jednogodišnji važeći ugovor s Realom, koji vrijedi do 30. lipnja 2023. godine, a sasvim je izvjesno kako mu to neće biti posljednji ugovor u karijeri. On bi želio nastaviti u Madridu, ali ako ne produlji s Kraljevima, mogao bi zaraditi još puno više.

Prema nekim informacijama, dobio je bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, a odluči li je prihvatiti, njegov će se račun i ukupna zarada u karijeri još drastično povećati jer mu navodno nude 40 milijuna eura bruto po sezoni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider