Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tradicija i avangarda

Procurili dresovi Reala za sljedeću sezonu: Bit će polemike!

Procurili su dresovi Reala za sljedeću sezonu...

Dres Reala za sezonu 2018/2019. (FootyHeadlines)

Real protiv PSG-a spašava sezonu. Logično je da su Madriđani trenutačno skoncentrirani na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka u Parizu, ali jednim okom gledaju i prema sljedećoj sezoni.

Florentino Perez priprema temeljitu rekonstrukciju momčadi i bavi se poslovnim aspektima vođenja kluba. Glavno je pitanje kako zaraditi što više novca, a jedan od najboljih načina je marketing i prodaja dresova.

Dok Perez pregovara s potencijalnim dobavljačima opreme o novom ugovoru, koji bi trebao potući sve rekorde i donijeti Realu stotine milijuna eura, Adidas je pripremio nove dresove za sljedeću sezonu. Dresovi su ovih dana procurili u javnost, a službeno će biti objavljeni odmah nakon završetka Svjetskog prvenstva.

Dres Reala za sezonu 2018/2019. (FootyHeadlines) Dres Reala za sezonu 2018/2019. (FootyHeadlines)

Na prsima će i dalje biti sponzor „Fly Emirates“, a dizajn glavnog dresa bit će prilično tradicionalan, klasično bijeli s istaknutim crnim Adidasovima crtama. Komplet podsjeća na dresove koje je Real nosio u sezoni 2005/2006.

Dizajn drugog Realova dresa bit će dosta avangardniji i već izaziva dosta polemike. Prevladavat će crna boja s dijagonalnom prugom preko dresa u sivom tonu i sivim Adadisovima crtama.

Prvi dres sigurno će se dobro prodavati, tu su Real i Adidas išli na sigurno, a za drugi je teško reći. Iako su različiti komentari, iako su neki  mišljenja da nije u tradiciji Reala, ipak se čini da bi mogao biti dobro prihvaćen. Nama se sviđa, a vama?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider