Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lova do krova

Procurili detalji Messijeva gigantskog ugovora u PSG-u: Poznato koliko će zaraditi u sljedeće dvije sezone

Iako je PSG nedavno produljio s Neymarom i radi na novom ugovoru za Mbappea, insajderi tvrde da će biti love i za Messija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tisuće navijača PSG-a već kampiraju u pariškoj zračnoj luci kako bi uhvatili barem djelić dolaska novog velikog nogometnog superstara u njihov klub.

Bivši Barcin kapetan Lionel Messi navodno je na koračić od potpisa ugovora s francuskim nogometnim bogatašem, a u Gradu svjetlosti navodno već pripremaju liječnički pregled, potpis ugovora i svečano predstavljanje.

gol expired Član Barcelone podnio zahtjev Europskoj komisiji za blokadu Messijeva prelaska u PSG divider

U međuvremenu su procurili detalji njegovog ugovora koji bi trebao potpisati u PSG-u. L'Equipe piše kako bi liječnički pregled trebao biti ovih dana u Parizu, a prođe li sve kako treba, fantastični Argentinac potpisat će bogati dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još godinu dana.

Prema njemu trebao bi kroz inicijalne dvije godine dobiti ogromnih 75.000.000 eura i bonus od čak 25.000.000 eura za potpis ugovora.

gol expired Sve što niste znali o Lionelu Messiju: Što jede, kako trenira, koju glazbu obožava i otkud vuče korijene? divider

Iako je PSG nedavno obnovio ugovor s Neymarom i radi na potpisu novog s Kylianom Mbappeom insajderi iz kluba tvrde kako unatoč tome neće biti problema s pravilnikom FFP-a oko potpisa Messijeva ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider