Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novčaniceeee

Procurili Cityjevi bonusi za trostruku krunu: Ključni igrači mogli bi dobiti stimulaciju života na plaći u lipnju

Igrači Manchester Cityja poput Kevina De Bruynea i Erlinga Haalanda mogli bi zaraditi više od dva milijuna funti u bonusima osvoje li Ligu prvaka, Premier ligu i FA kup.

Manchester City (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Cityja imaju priliku ove sezone ponoviti povijesni uspjeh gradskog rivala Uniteda i osvojiti trostruku krunu. Guardiola i društvo u igri su za tri najveća trofeja, Ligu prvaka, Premier ligu i FA kup, a osvoje li ih, pojedini igrači pokupit će ogromne bonuse.

U Engleskoj je jedino Manchester United uspio u tom povijesnom podvigu. 1999. godine legendarni Sir Alex Ferguson podigao je Premier ligu, FA kup i Ligu prvaka u nezaboravnih deset dana, a njegov trijumf još nitko nije uspio ponoviti.

Slavlje Haalanda i suigrača A sada - blockbuster: Manchester City izbacio Bayern i izborio polufinale Lige prvaka protiv Real Madrida! divider

Blizu povijesti

Ove sezone Građani imaju tu priliku, međutim neće biti lako. U Ligi prvaka čeka ih polufinalni revanš protiv Real Madrida, a ako prođu, finale protiv pobjednika milanskog derbija.

Zatim polufinale FA kupa u subotu na Wembleyu protiv Sheffield Uniteda pa prođu li, mogući okršaj protiv boljeg iz okršaja Brightona i Uniteda u finalu.

A u Premiershipu su uspjeli smanjiti zaostatak za vodećim Arsenalom i očekuje ih ključan okršaj protiv Arsenala na Etihadu sljedeći tjedan, u kojem moraju slaviti žele li obraniti naslov.

Erling Haaland Manchester City novom pobjedom došao na tri boda Arsenalu: Haaland izjednačio rekord Premier lige divider

Ključnim igračima više od dva milijuna funti bonusa

Sve to potaklo je već razgovore o trostrukoj kruni, a gazda Cityja pobrinuo se kako motiva igračima ne bi nedostajalo jer će jako dobro obložiti svoje bankovne račune upišu li se u povijest na koncu tekuće sezone.

Najveće zvijezde mogle bi zaraditi više od dva milijuna funti uspiju li završiti sezonu s tri najveća trofeja u džepu. Cityjevi bonusi nisu grupno strukturirani, nego su individualno određeni u igračkim ugovorima.

Erling Haaland VIDEO Haaland novim pogotkom sjeo na tron: Ovo nitko nije uspio prije njega u Engleskoj divider

Osvoje li Građani četvrti uzastopni naslov, igračima će se isplatiti od 200 do 900 tisuća funti, za FA kup bonusi nisu toliko unosni, ali zato će se gazda isprsiti osvoje li jedini trofej u Cityjevoj riznici koji im nedostaje – onaj s velikim ušima.

Ključni igrači, poput Kevina De Bruynea i Erlinga Haalanda, mogli bi se opariti za milijun funti po glavi uspiju li ispisati klupsku povijest ove sezone. Konkretno, spomenuti je dvojac među igračima koji će na svoje račune staviti više od dva milijuna funti samo u bonusima. Motiva im neće nedostajati…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX