Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mislio sam dobiti utakmicu"

Trener Hajduka nakon šokantnog derbija s Osijekom: "Nismo dobro igrali prvih 25 minuta, iznenadilo me to"

Trener Hajduka Boro Primorac prokomentirao je remi Hajduka i Osijeka na Poljudu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk i Osijek odigrali su 1:1 na Poljudu u utakmici 11. kola HNL-a. Poveli su gosti pogotkom Ramona Miereza, izjednačili su Bijeli pogotkom Davida Čoline, a priliku za pobjedu propustio je Bassel Jradi koji nije realizirao jedanaesterac u šestoj minuti sudačke nadoknade.

gol expired Bjelica žali za propuštenim šansama na Poljudu: „Da smo poveli s dva-tri gola razlike…“ divider

„Mislim da smo Osijeku dali puno respekta, nismo dobro igrali prvih 25 minuta. Iznenadilo me to jer sam očekivao da će igrači biti spremniji na ono što ih čeka. Zadnjih 20 minuta igrali smo dobro, rekao sam igračima na poluvremenu da moramo ići naprijed. Mislio sam dobiti utakmicu. Promijenili smo malo sistem i rekao sam im da možemo izgubiti, ali moramo izgubiti muški. Ne smijemo dozvoliti Osijeku da kontrolira utakmicu u Splitu“, istaknuo je trener Bijelih Boro Primorac za službenu web stranicu Hajduka.

David Čolina zabio je svoj prvijenac. Bio je to sjajan gol za izjednačenje, s 15 metara u suprotni gornji kut.

gol expired Drama na Poljudu: Hajduk promašio penal za pobjedu u posljednjim sekundama, Ivušić junak Osijeka divider

„Jako loše smo ušli u poluvrijeme, možda smo bili u strahu nakon tri uzastopna poraza, ali mislim da smo u drugom poluvremenu pokazali da smo dobra ekipa i da zaslužujemo puno više. Ulaskom Umuta, jakog napadača, igra se promijenila. Igrali smo dosta na njega, a on nam je ostavljao lopte. Na kraju smo imali i penal i mogli smo doći do pobjede“, kazao je Čolina nakon utakmice.

Prokomentirao je i svoj pogodak koji se dogodio u 55. minuti utakmice.
„Prvi put sam promašio loptu, ali na kraju je ostala kod mene i dobro je sjela. Vidio sam da će biti dobro, ali nisam znao gdje će završiti. Presretan sam zbog prvog pogotka, nadam se da će ih biti još više“, zaključio je Čolina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider