Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osjetio se umor

Bjelica žali za propuštenim šansama na Poljudu: „Da smo poveli s dva-tri gola razlike…“

Trener Osijeka Nenad Bjelica zadovoljan je igrom svoje momčadi u prvom poluvremenu derbija s Hajdukom na Poljudu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon remija Hajduka i Osijeka na Poljudu (1:1), trener slavonskog prvoligaša Nenad Bjelica prokomentirao je derbi i uglavnom potencirao dobre stvari iz prvih 45 minuta.

Igrom u nastavku Bjelica je bio manje zadovoljan jer se osjetio pad ritma, dok mu sigurno nije bilo lako u posljednjim sekundama susreta kada je Hajduk imao kazneni udarac koji nije uspio pretvoriti u pobjedu.

gol expired Trener Hajduka nakon šokantnog derbija s Osijekom: "Nismo dobro igrali prvih 25 minuta, iznenadilo me to" divider

„Odigrali smo vrlo dobro prvo poluvrijeme i prava je šteta što pritom nismo ostvarili uvjerljiviju prednost jer smo, osim gola, imali još nekoliko izrazitih šansi koje su ostale neiskorištene. Hajduk nam u tom dijelu utakmicu nije ozbiljnije zaprijetio i sve je bilo pod našom kontrolom. Da smo poveli s dva-tri gola razlike, vjerojatno bi se sve razvijalo u našu korist.“, istaknuo je Bjelica, a prenosi službena web stranica Osijeka.

gol expired Drama na Poljudu: Hajduk promašio penal za pobjedu u posljednjim sekundama, Ivušić junak Osijeka divider

Osijek je u drugom poluvremenu odigrao bitno lošije nego u prvom.

„Ne tražimo nikakve alibije, no ovo nam je bila treća utakmica u posljednjih sedam dana i ipak nije bilo lako energetski je iznijeti na željeni način. Neki su nam se igrači tek pridružili s nekoliko treninga nakon izlaska iz samoizolacije, neki su zaigrali nakon dužeg vremena i hvataju natjecateljski ritam. I dalje imamo pozitivan rezultatski niz, a idućeg vikenda očekuje nas utakmica u Kupu protiv Kurilovca. Treba to kvalitetno odraditi, da bi se potom pripremali za ono što nas očekuje u nastavku Lige“, zaključio je Bjelica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider