Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li zidane konačno shvatio?

Real s "grijačima klupe" razbio Deportivo i ulovio Barcelonu!

Real Madrid uvjerljivo je slavio na gostovanju kod Deportiva, iako je igrao bez Cristiana Ronalda, Garetha Balea, Tonija Kroosa i Sergija Ramosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidane odlučio je za gostovanje kod Deportiva, momčadi koja je kod kuće slavila protiv Barcelone, ostaviti u Madridu Cristiana Ronalda i Tonija Kroosa, zbog čega su ga mnogi kritizirali. Međutim James Rodriguez, Isco, Lucas Vazquez i Alvaro Morata pokazali su da zaslužuju daleko više povjerenja od onog što im je dosada ukazivao strateg Reala. Kraljevi su u konačnici slavili 6:2!

Bila je to sjajna predstava Realovih veznjaka i napadača, ali ne toliko i defanzivaca koji su primili dva nespretna pogotka i u nekoliko navrata opasno visili u obrani. Alvaro Morata zabio je već u prvoj minuti utakmice nakon lijepe asistencije Isca. Svega 13 minuta kasnije Real je Deportivu prodao munjevitu kontru koju je započeo naš Mateo Kovačić, a golom zaključio James Rodriguez.

Nakon toga Real promašuje zicer, a to kažnjava Andone u 35. minuti. Deportivo je do kraja poluvremena mogao i do izjednačenja, ali Real je nekako preživio, pa čak i povisio na 3:1. Lucas Vazquez završio je još jednu brzu akciju Kraljeva pogotkom iz neposredne blizine.

U nastavku su James i Isco povisili na 5:1, Joselu je smanjio na 5:2, a konačnih 6:2 postavio je dalekometnim golom Casemiro.

Real je s tri boda uhvatio Barcelonu, koja je netom prije njegove utakmice slavila sa 7:1 protiv Osasune. Treba podsjetiti da Real i dalje ima utakmicu manje od Katalonaca, te da i dalje drži sudbinu u svojim rukama. Za osvajanje naslova prvaka potrebno mu je još 13 bodova iz pet utakmica.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider