Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je u rukama vlade

Produljena je nogometna stanka u Španjolskoj barem do sredine travnja

Donesena je odluka da se utakmice španjolskog nogometa odgađaju do daljnjega zbog pandemije koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski nogometni savez (RFEF) i organizator natjecanja prve španjolske lige Primere otkazali su prvenstvo sve dok vlada ne dopusti igranje utakmica.

Nakon takve odluke ostaje nepoznato kada bi igrači mogli istrčati na terene. Prvenstvo je prije jedanaest dana zaustavljeno na dva tjedna. Utakmice se, međutim, neće igrati idući vikend, kako je predviđala ta prvotna mjera.

gol expired Dok se Hrvatska ujedinila, neki u Italiji ne mogu preći preko rivalstva, čak ni u najtežim trenucima divider

"Dogovorili smo se da će natjecanja ostati suspendirana dok god to vladine nadležne službe budu smatrale potrebnim i kada ona ne budu predstavljala nikakav rizik za zdravlje", naveli su RFEF i La Liga u zajedničkom priopćenju.

Stadioni, kao i drugi objekti za razonodu, zatvoreni su kako se ne bi proširio koronavirus.

gol expired Tuga u svijetu borilačkog sporta: Preminuo Branko Cikatić, prvi pobjednik turnira K-1 Grand Prix divider

U srijedu bi španjolski parlament trebao potvrditi odluku vlade da izvanredno stanje u Španjolskoj ostane na snazi dodatnih petnaest dana, do 11. travnja.

Predsjednik La Lige Javier Tebas prošli je tjedan izjavio kako vjeruje da će se klupska prvenstva diljem Europe nastaviti sredinom svibnja, a završiti na ljeto jer je otkazano Europsko prvenstvo u lipnju i svibnju.

gol expired Povijesni dogovor europskih velikana: Ovo se nikad nije dogodilo, Barca i Inter na čelu kolone divider

U Španjolskoj je u ponedjeljak oboljelo dodatnih 4500 osoba, čime je ukupni broj inficiranih koronavirusom premašio 33.000. Španjolska je nakon Italije najpogođenija zemlja u Europi.

Nogometaši vodećih momčadi Barcelone i Real Madrida jedanaest dana nalaze se u svojim kućama i tamo individualno treniraju. Do kraja prvenstva ostalo je jedanaest kola. Barcelona ima 58 bodova, dva više od Real Madrida.

gol expired Ozdravio prvi zaraženi nogometaš u Njemačkoj, ali i poslao ozbiljno upozorenje te opisao kako je počelo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider