Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kiks Reala u Pamploni

Furiozno poluvrijeme Barce: Na neugodnom gostovanju sve riješili u pola sata

U razmaku od 12. do 42. minute Katalonci su postigli tri pogotka i tu je priči bio kraj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Barcelone su u 18. kolu španjolske Primere u gostima kod Granade slavili sa 4:0, a po dva pogotka su postigli Antoine Griezmann (12, 63) i Lionel Messi (35, 42). Pritom treba izdvojiti pogodak Messija za 3:0 u 42. minuti kada je iz slobodnog udarca pucao ispod živog zida.

Sevilla je u subotu na domaćem terenu svladala Real Sociedad sa 3:2, a junak susreta bio je marokanski napadač Youssef En-Nesyri, koji je postigao sva tri pogotka za domaćine (4, 7, 46).

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić igrao je do 85. minute za Sevillu, a u 21. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan.

Real Sociedad je do prvog pogotka došao zahvaljujući autogolu Sevillinog braniča Diega Carlosa (5), a drugi pogodak zabio je Alexander Isak (14).

Osasuna zaustavila Real

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 18. kola španjolske Primere Real Madrid je u gostima kod predzadnje Osasune odigrao 0:0. Hrvatski kapetan Luka Modrić za Real je odigrao 75 minuta, a napadač Osasune Ante Budimir ušao je u igru u 78. minuti.

Utakmica između Atletico Madrida i Athletic Bilbaa, koja je u subotu trebala biti odigrana na madridskom stadionu Metropolitano, odgođena je jer nogometaši iz Baskije nisu mogli sletjeti u španjolsku prijestolnicu zbog snježnog nevremena.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider