Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznenađenje

Prilika za Barcu i Real Madrid: Atletico poražen u prvenstvu, razlika je sve manja

U sastavu Atletica ponovno nije bilo ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujuću pobjedu ostvarili su nogometaši Levantea koji su u kao gosti svladali vodeću momačad La Lige madridski Atletico s 2:0 (1:0), samo tri dana nakon što su Simeonevoj momčadi oteli i bod kao domaćini u odgođenoj utakmici 2. kola.

Gosti su na Wanda Metropolitanu poveli u 30. minuti pogotkom Moralesa, čiji je udarac malo skrenuo Felipe i tako prevario slovenskog vratara Jana Oblaka koji je bio u jednoj od glavnih uloga i kod drugog pogotka Levantea.

gol expired Šok za Bavarce: Bayern izgubio u Bundesligi, Olmo i Leipzig opasno prijete divider

Naime, duboko u sučevom dodatku Oblak je krenuo u kazneni prostor gostiju ne bi li pomogao svojim napadačima. No, kad je de Frutas presjekao dodavanje na lijevi bod i krenuo sam prema nebranjenim vratima nitko ga nije mogao zaustaviti pa je gotovo sa sredine igrališta postigao pogodak za konačnih 2:0.

U sastavu Atletica ponovno nije bilo ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka.

Na vrhu ljestvice je Atletico Madrid s 55 bodova. Drugi je Real Madrid s 49 bodova, dok je treća Barcelona s 46 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca. Levante se pobjedom u Madridu privremeno probio na osmu poziciju s 31 bodom.

gol expired Varaždin s igračem manje zabio za pobjedu protiv Istre: Puljani sve bliže ispadanju divider

U prvoj subotnjoj utakmici Elche je na svom terenu svladao Eibar s minimalnih 1-0 (1-0). Za tri boda zaslužan je branič Elchea Dani Calvo koji je u 33. minuti glavom postigao jedini pogodak na utakmici.

Elche ima 21 bod i nalazi se na 18. poziciji, ali je bodovno izjednačen s Eibarom koji je 17., ali ima dvije utakmice više. I Valladolid ima 21 bod, a nalazi se na 19. poziciji s utakmicom više od Elchea. Zadnja je Huesca sa 16 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider