Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez mnogih prvotimaca

Hajduk nakratko skoknuo u Sloveniju i u šarenom sastavu remizirao u domaćinskoj atmosferi

Hajduk se za nastavak sezone priprema u Umagu, a ove srijede je gostovao u Kopru.

Yassine Benrahou (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

U trećoj pripremnoj utakmici Hajduk je remizirao sa slovenskim prvoligašem Koprom, odigravši 1:1 na njihovom stadionu Bonifika.

Splićani se na zimskim pripremama nalaze u Istri, njihova baza je Umag, a poslije dvaju susreta odigranih u tom gradiću na sjeverozapadu našeg najvećeg poluotoka, ove srijede bili su gosti trećeplasirane momčadi slovenske lige, kod kojeg su se osjećali kao doma budući da su većina na stadionu bile pristaše Majstora s mora, mahom iz Slovenije i Istre.

Trener Mislav Karoglan odlučio se za postavu koja je prvi, a gotovo sigurno i posljednji put, istrčala zajedno: L. Kalinić, Brajković, Mikanović, Elez, Hrgović, Odjidja-Ofoe, Kalik, Benrahou, Dajaku, Trajkovski, F. Čuić.

Brojni prvotimci (Ivan Lučić, Zvonimir Šarlija, Mihael Žaper, Laszlo Kleinheisler, Emir Sahiti, Fahd Moufi) dobili su poštedu, a Marko Livaja je u igru je ušao u 61. minuti.

Početni sastav u prvom je poluvremenu stvorio nekoliko prilika, ali napad koji su od prve minute predvodili Aleksandar Trajkovski i Filip Čuić nije uspio pronaći put do mreže domaćeg vratara.

Sredinom drugog poluvremena Koper je poveo, strijelac je bio Gabrijel Groznica.

Hajduk je potom malo dodao gas te u 87. minuti uspio doći do izjednačenja, kada je Livaja asistirao, a mrežu pogodio Yassine Benrahou.

U subotu će Hajduk odmjeriti snage sa Slaskom koji je danas poražen od zagrebačkog Dinama. Bit će to generalna proba za Karoglanovu momčad koja se potom vraća u Split gdje će dobiti nekoliko dana odmora, a nakon toga nastaviti s treninzima za prvu utakmicu nastavka sezone - Jadranski derbi protiv Rijeke na Poljudu 28. siječnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider