Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lude utakmice, ludi preokreti

Kolumbija šokirala Francusku usred Pariza, Cristiano Ronaldo zabio dva gola u sudačkoj nadoknadi!

Tko kaže da prijateljski dvoboji ne mogu biti uzbudljivi? Kolumbija je preokrenula 0:2 protiv Francuske u Parizu, dok je Portugal pobijedio Egipat, iako je gubio do druge minute sudačke nadoknade!

Kolumbijci slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U petak je odigrano pregršt prijateljskih utakmica reprezentacija, u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Najveće iznenađenje priredila je reprezentacija Kolumbije, koja je kreirala veliki preokret protiv Francuske u Parizu.

Francuzi su u 26. minuti pogocima Girouda i Lemara vodili 2:0, ali je u konačnici Kolumbija slavila pobjedu 3:2. Muriel je u 28. smanjio na 2:1, da bi Radamel Falcao u 62. izjednačio na 2:2. Pobjednički pogodak zabio je Quintero u 85., nakon što je realizirao udarac s bijele točke.

Naši istočni susjedi Srbi poraženi su u Torinu od Maroka s 2:1. Ziyech je zabio za vodstvo afričke reprezentacije u 29. minuti, da bi osam minuta kasnije Tadić poravnao rezultat. Boutaib je u 40. minuti postavio konačnih 2:1.

Engleska je u Amsterdamu kao gost svladala Nizozemsku sa 1:0, dok je Španjolska na gostovanju kod svjetskog prvaka Njemačke u Dusseldorfu odigrala 1:1.

Pobjedu Engleskoj osigurao je Lingard (59), dok je strijelac za Španjolsku bio Rodrigo Moreno (6). Za Njemačku je izjednačio Mueller (35).

Hrvatska će upravo protiv Engleske i Španjolske igrati najesen u skupini Lige nacija.

Europski prvak Portugal slavio je protiv Egipta pogocima Cristiana Ronalda u sudačkoj nadoknadi. Egipat je poveo u Zurichu u 56. minuti golom Mohameda Salaha, a rezultat se nije mijenjao do druge minute sudačke nadoknade.

Tada napadač Real Madrida u manje od 120 sekundi zabija dva gola na asistencije Ricarda Quaresme za konačnih 2:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider