Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LOŠA NAJAVA EURA

Austrijanci savladali Srbiju i bacili ih u još veće probleme, u prvih 15 minuta utrpali im dva komada

Nogometna reprezentacija Austrije savladala je Srbiju u Beču rezultatom 2:1.

Slavlje Austrijanaca (Foto: Afp)

Nije dobro počela prva pripremna utakmica reprezentacije Srbije za nastup na Europskom prvenstvu.

Orlovi su gostovali na Ernst Happel (Prater) stadionu u Beču, gdje je Austrija već u 13 minuta postigla dva pogotka i tako nastavila probleme reprezentacije koja je ostavila jako loš dojam i u dva prijateljska susreta odigrana početkom proljeća.

U 13. minuti već je bilo 2:0

U desetoj minuti načeo ih je Patrik Wimmer, koji se uvukao iza cijele obrane i sjajno iskoristio asistenciju Baumgartnera.

Asistent kod prvog pogotka se tri minute kasnije sam upisao u strijelce. Bila je to brza kontra u kojoj je on iskoristio asistenciju Grillitscha.

Srbija pogodila iz jedine prave šanse

Srbija se dugo tražila, da bi postigla pogodak iz svoje prve prilike. Strahinja Pavlović je pogodio u 35. minuti. Odlično se stoper Red Bulla snašao nakon što je prvi srpski pokušaj obranio Pentz.

Nije ova utakmica bila sadržajna, zapravo Srbiji je taj pogodak ostao jedini pokušaj udarca u okvir gola, dok su Austrijanci zadržali prednost za pobjedu koja će im kvalitetno napuniti samopouzdanje pred Euro.

Srbija je očito u krizu. Nakon uvjerljivog poraza od Rusije te minimalne pobjede protiv Cipra, sad su poraženi i od Austrije. Euro će otvoriti 16. lipnja susretom protiv Engleske, a generalku će imati u subotu protiv Švedske.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider