Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško objašnjivo

Francuski kapetan u potrazi za opravdanjima: ''Protiv Hrvatske nismo zaslužili pobjedu''

Presnel Kimpembe prokomentirao je sinoćnji poraz od Hrvatske 0:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Presnel Kimpembe jučer je bio kapetan reprezentacije protiv Hrvatske, a sigurno mu nije bilo lako naći opravdanja za očajan ciklus koji su odigrali - četiri utakmice, po dva poraza i dva neriješena rezultata. Umor, ozljede ili nešto treće, ipak je to daleko od standarda jednog svjetskog prvaka.

Mbappe i Stanišić Svijet se divi Stanišiću: "Mbappe je zbog njega morao promijeniti poziciju" divider

Napokon je Hrvatska pobijedila Francusku, a na meti kritičara su se našle zvijezde Francuza, pred medije je stao kapetan i poručio da nema panike.

"Naravno da smo razočarani. Odigrati četiri utakmice bez pobjede je razočaranje. To su loši rezultati. U ovoj utakmici nismo zaslužili pobjedu, iako je Hrvatska zabila iz naše greške. Znamo da Svjetsko prvenstvo dolazi, ali još imamo nešto vremena za pripremu", kazao je Kimpembe.

Ivušić, Šutalo i Erlić Hrvatska je primila jedan jedini gol na posljednjih šest gostovanja: Kad vidite tko nam je zabio… divider

Nadovezao se stoper Pariza i na raspored koji smatra ključnim za njihovu lošu formu.

"Nakon klupske sezone, kakvu smo imali, s velikim natjecanjima, igranjem Lige nacija sada, s četiri utakmice, nije bilo lako."

Francuzima su preostale još dvije utakmice Lige nacija u kojima će tražiti spas od ispadanja u grupu B. Prvo će ugostiti Austriju 22. rujna na svom terenu, a tri dana nakon idu u Kopenhagen na noge Danskoj.

Pogledajte najbolje trenutke utakmice Francuska - Hrvatska

Može li Hrvatska osvojiti prvo mjesto u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider