Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
utakmica karijere

Svijet se divi Stanišiću: "Mbappe je zbog njega morao promijeniti poziciju"

Josip Stanišić je odigrao utakmicu karijere protiv Francuske u Ligi nacija.

Mbappe i Stanišić (Foto: Afp)

Hrvatska je u Parizu pobijedila jaku Francusku 1:0 golom Luke Modrića. Vatreni su prvi put pobijedili aktualne prvake svijeta u nogometu.

Zlatko Dalić je na teren poslao većinom mlade snage, a posebno je vjerovao obrani koja je bila u sastavu: Stanišić, Erlić, Šutalo i Juranović.

Kylian Mbappe i Karim Benzema ništa nisu napravili protiv stvarno čudesne obrane Hrvatske. Ne treba nikoga isticati, svi su odigrali maestralno, ali valja napomenuti da je igrač utakmica bio hrvatski branič.

gol expired Mandžukić oduševio objavom iz svlačionice: Bio je to odgovor na kritike ljudima s fotografije divider

Igrač utakmice - branič Bayerna

Riječ je o Josipu Stanišiću koji je igrao na desnom beku. Stanišić je prema SofaScoreu zaradio 8.1, iza njega je odmah Ivušić na 8.0.

Bek Bayerna rasturio je u Parizu. U 90 minuta dva puta je blokirao francuske udarce, imao je čak šest oduzetih lopti, 92% točnih dodavanja i nevjerojatnih 8/8 osvojenih duela protiv francuskih zvijezda.

Može li Hrvatska osvojiti prvo mjesto u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

Prvaci svijeta mu ništa nisu mogli, posebno je bio nemoćan Kylian Mbappe koji nije uspio ozbiljno probiti stranu pored Stanišića.

To je primijetio i nogometni svijet, pun je Twitter reakcija oko dvoboja Stanišića i Mbappea, a jedan komentar na popularnoj stranici 433 skupio je skoro pet tisuća lajkova.

''Stanišić je strpao Mbappea u džep u prvom dijelu i natjerao francuskog izbornika da Mbappe ode na desno krilo'', napisao je navijač.

Najbolji trenuci utakmice Francuska - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider