Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRAGEDIJA

Preminuo mladi hrvatski nogometaš, srušio se za vrijeme utakmice. Iza sebe ostavio trudnu suprugu i dijete

Velika tuga u Međimurju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi 24-godišnji nogometaš NK-a Otok Dejan Oršuš danas je preminuo nakon što se jučer srušio na terenu na utakmici druge županijske lige.

Dejan Oršuš preminuo je od posljedica srčanog udara, a od njega se oprostio klub za koji je odigrao posljednju utakmicu.

''U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK-a Otok Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tijekom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju suigrača i igrača NK Radnički uspjeli smo ga spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo oživjeti ga 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je dečkima bilo najteže! Uvijek u našim mislima'', napisao je njegov klub NK Otok iz Otoka, malenog mjesta u Međimurju.

[Posljednji pozdrav] našem uvijek vedrom i nasmijanom Dejanu, hvala ti za sve lijepe zajedničke trenutke koje si proveo...

Posted by Nk "Otok" Otok on Monday, April 12, 2021

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider