Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počivao u miru

Christian Atsu pronađen mrtav nakon 12 dana pod ruševinama u Turskoj

Christian Atsu ipak nije prežvio strašan potres koji je pogodio Tursku.

Christian Atsu (Foto: Afp)

U nizu tragičnih vijesti iz Turske stigla je još jedna. U nedjelju rano ujutro potvrđena je vijest o pronalasku beživotnog tijela ganskog nogometaša Christiana Atsua.

Bivši nogometaš Chelseaja bio je na devetom katu zgrade koja se urušila u strašnom potresu, no nije uspio preživjeti. Tu je vijest potvrdio njegov menadžer Murat Uzunmehmet.

Potraga za njim trajala je danima, a čak se prije nekoliko dana pojavila lažna vijest da je pronađen živ, to je podijelio i ugledni BBC, no nažalost sve je demantirano.

Krilni igrač reprezentacije Gane i turskog prvoligaša Hatayspora dan prije potresa golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade donio je pobjedu svojoj momčadi u susretu protiv Kasimpase.

Atsua je 2013. kupio Chelsea iz portugalskog Rio Avea, međutim veći dio vremena proveo je na posudbama u Newcastle Unitedu i Evertonu. Igrao je i za Bournemouth i Malagu, a od rujna prošle godine bio je u Turskoj.

Za reprezentaciju Gane upisao je 65 nastupa i postigao devet golova. Posljednji nastup za reprezentaciju upisao je prije tri godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider