Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
počivao u miru

Tuga u klubu Ivana Perišića: Preminuo Conteov pomoćnik

Gian Piero Ventrone je 2021. došao u Tottenham.

Antonio Conte i Gian Piero Ventrone (Foto: Guliver image)

Gian Piero Ventrone, kondicijski trener Tottenhama, preminuo je u 62. godini od leukemije.

Ventrone je bio desna ruka Antonia Contea koji je u Italiji dobio nadimak ''Marinac'' zbog svojih teških treninga, a u Tottenham je stigao prošle godine.

Spursi žale za gubitkom svog trenera koji je radio odličan posao u Londonu, a nogometna javnost ga je upoznala na ljetnim pripremama Spursa.

gol expired Jedini su opekli Dinamo i ludo se zabavljaju: "Kad počne prepirka hajdukovaca i dinamovaca, to je šou. Zločesti idu u samicu!" divider

Ventrone je igračima zadao teške treninge u Južnoj Koreji, a zvijezda Tottenhama su padale po terenu od umora. Naporan tempo posebno je ostavio traga kod Harryja Kanea koji je čak i povraćao nakon treninga.

Navijač i Filip Krovinović Navijač Hajduka poručio Krovinoviću što mora popraviti u svojoj igri pa dobio odgovor divider

''Ne znam hoće li biti momčadi spremnijih od nas. Ovo je teško, najteža predsezona koju sam imao. Nije nalik ničemu što sam prije radio. Ali dobivate veliko zadovoljstvo kada trening završi'', rekao je Kane nakon priprema.

Bio je izuzetno cijenjen među igračima Tottenhama koju su brzo uhvatili njegov ritam treninga, a trenirao je i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića koji je i prije dolaska u London bio na vrhunskoj fizičkoj spremi pa problema s privikavanjem nije imao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider