Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga u Londonu

Premierligaš u naprednim pregovorima za Vlašića: Procurio iznos za koji bi se Niksi mogao vratiti na Otok

Čini se kako je moskovski CSKA pronašao zainteresiranog kupca koji je spreman platiti što traže.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić je u zategnutim odnosima s upravom moskovskog CSKA jer ga ne žele pustiti u Milan.

Rossoneri su uporno odbijali isplatiti ono što Rusi traže, ali čini se kako je naišao zainteresirani kupac koji ima lovu - West Ham.

Bilićev bivši klub najbliži

Premierligaški klub koji je nekoć vodio Slaven Bilić izgelda je pristao isplatiti ono što traže Rusi, a to je 30.000.000 eura - po principu Miljenka Manjkasa - cash and carry. Upravo to je bio problem u pregovorima s Milanom.

gol expired Još jedan manje za Rusiju: Poslije Modrića Vatreni ostali bez još jednog čovjeka, kasnije odluka hoće li igrati u Bratislavi i Splitu divider

Talijani su naime nudili 5.000.000 eura za jednogodišnju posudbu, a ostalih 25.000.000 bi im "došli" na kraju tekuće sezone, ali CSKA je inzistirao na cijelom iznosu odmah u džuture.

Vlašić bi ponovo mogao na Dinamo

Tu je puklo s Milanom, ali to čini se neće biti problem s West Hamom koji je spreman toliko dati za novog plejmejkera, a Guardianov novinar Jacob Steinberger tvrdi kako će Englezi uplatiti još 8.000.000 eura kroz bonuse.

gol expired Dalić o izostanku Luke Modrića: "Bit će nam teško, ali moramo se priviknuti na to. Neće on tu biti vječno" divider

Čekićari su nedavno potpisali Kurta Zoumu i potreban im je plemenit veznjak. Lani je na toj poziciji igrao Unitedov Jesse Lingard na posudbi, međutim zasad nema dogovora o produljenju. Još nije poznato kako Niksi diše po pitanju povratka na Otok, ali sigurno je da mu se u ruskoj metropoli više ne ostaje.

Pristane li Vlašić, ponovo će na megdan Dinamu u skupini Europa lige. Lani je protriv Modrih igrao u Maksimiru za moskovski CSKA, a sad bi to mogao učiniti u dresu slavnog premierligaša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider