Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gerrard debitirao pobjedom

Sramotan poraz Uniteda: Watford ih poslao kući s četiri pogotka u mreži, De Gea skinuo dva penala

Manchester United upisao je četvrti poraz u posljednjih pet kola engleske Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H Europske lige, West Ham United izgubio je na gostovanju kod Wolverhampton Wanderersa sa 0:1 (0:0) u susretu 12. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Raul Jimenez preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 58. minuti.

Wolverhampton je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto sa 19 bodova, četiri manje od trećeg West Hama.

West Ham i Dinamo sastat će se u Londonu u posljednjem, 6. kolu 9. prosinca. Nakon ćetiri kola West Ham je vodeći sa 10 bodova, Dinamo je drugi sa šest, a u skupini su još Genk s četiri i bečki Rapid s tri boda.

gol expired Borussia Dortmund iskoristila kiks Bayerna, Kramarić zbog potresa mozga propustio veliku pobjedu svog kluba divider

Nastavio se loš niz Manchester Uniteda u Premier ligi, u subotu je izgubio na gostovanju kod Watforda s uvjerljivih 1:4 (0:2). Iako je De Gea obranio čak dva pokušaja Sarra s bijele točke kod rezultata 0:0, Watford je do poluvremena poveo sa 2:0 pogocima Kinga (28) i upravo Sarra (44).

Početkom nastavka nadu Unitedu vratio je Van de Beek (50), ali nakon što je Maguire u 69. minuti isključen gosti više nisu mogli do preokreta. Štoviše, u sudačkoj nadoknadi su Koao Pedro (90+2) i Dennis (90+5) povisili na konačnih 4:1.

Sve pogotke utakmice Watforda i Uniteda možete vidjeti OVDJE.

gol expired Iz Barcelone stiže šokantna vijest: Sergio Aguero će sljedeći tjedan objaviti kraj nogometne karijere? divider

Aston Villa je s novim menadžerom Stevenom Gerrarodm uspjela na svom terenu svladati Brighton and Hove Albion sa 2:0 (0:0). Oba gola postignuta su u završnici, prvo je pogodio Watkins (84), a onda i Mings (89).

Ranije u subotu je vodeći Chelsea kao gost svladao Leicester City sa 3:0 (2:0).

Chelsea je u vodstvo doveo Ruediger (14) sjajnim udarcem glavom nakon udarca iz kuta, na 2:0 povisio je Kante (28) preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora nakon što je vukao loptu od sredine igrališta, a konačni rezultat postavio je Pulišić (71) iz velike blizine nakon odlične kombinacije Chalobaha i Ziyecha.

gol expired VIDEO Zvijezda Chelseaja poput Luisa Suareza: Zabio pogodak pa ugrizao suigrača divider

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Chelseaja koji sada ima 29 bodova, šest više od Manchester Cityja i West Ham Uniteda, dok je Leicester 12. sa 15 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider