Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malo golova, puno drame

Southampton zaustavio veliki Cityjev niz, Manchester United do pobjede u zadnjim sekundama

Vodeći Manchester City sada ima 57 bodova, 12 više uz dvije utakmice više od drugog Liverpoola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niz pobjeda engleskog nogometnog prvaka Manchester Cityja u Premierligi zaustavljen je na brojci 12 nakon što su u susretu 23. kola na gostovanju kod Southamptona odigrali 1:1.

Domaće je u vodstvo doveo Walker-Peters u 7. minuti nakon lijepe akcije s Redmondom, a na konačnih 1:1 poravnao je Laporte koji je u mrežu sproveo ubačaj De Bruynea.

Vodeći Manchester City sada ima 57 bodova, 12 više uz dvije utakmice više od drugog Liverpoola.

Southampton je 12. sa 25 bodova.

gol expired Ugledni Athletic predstavio novog vlasnika Southamptona, Dragana Šolaka: "Investicijski anđeo i tvrdi pregovarač" divider

Nogometaši Manchester Uniteda skočili su na četvrto mjesto ljestvice engleskog prvenstva minimalnom 1:0 (0:0) domaćom pobjedom protiv West Hama do koje su stigli u posljednjim trenucima.

U trećoj od tri minute sudačke nadoknade Cristiano Ronaldo gurnuo je loptu u for Cavaniju na lijevoj strani kaznenog prosztora gostiju, uslijedila je oštra lopta kroz peterac koju je u mrežu uspio zakucati Rashford. 

Bio je dojam da je u trenutku dodavanja Ronalda za Cavanija urugvajski napadač bio u zaleđu, ali VAR suci se nisu oglasili i moglo je početi veliko slavlje na Old Traffordu.

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić ostao je na klupi West Hama.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider