Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luda, luda utakmica

U nevjerojatnoj drami Manchester United slavio golom u 10. minuti sudačke nadoknade

Manchester United na mišiće je i veliku sreću iščupao bodove na gostovanju kod Brightona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda na krajnje su dramatičan način slavili pobjedu u sklopu 3. kola engleske Premierlige na gostovanju kod Brightona.

Crveni vragovi vodili su 2:1 sve do pete minute sudačkog dodatna kada je Solomon March zabio za 2:2, no pobjeda je stigla u 10. minuti nadoknade udarcem s bijele točke. 

Domaćin je bio puno bolji u prvih 45 minuta i trebao je voditi barem s jedan razlike, no na poluvrijeme se otišlo s 1:1. Maupay je zabio vodeći pogodak s bijele točke, a United je u 43. minuti došao do poravnanja nakon autogola Dunka.

U nastavku je Bruno Fernandes poslužio Marcusa Rashforda koji je sjajnim solo prodorom i "šetnjom" po šesnaestercu domaćina donio Crvenim vragovima vodstvo, koje je trajalo do same završnice utakmice.

gol expired Sada je jasnije zašto čovjek leti terenom: Brutalan trening Haalanda o kojem bruji nogometni svijet divider

Četvrti sudac pokazao je pet minuta sudačke nadoknade i upravo u petoj je March postigao gol za 2:2. Činilo se da je to to, a onda je uslijedio još jedan ludi obrat. 

U sedmoj minuti nadoknade Maguire je pucao glavom, a jedan od igrača Brigtona je spriječio pogodak igranjem rukom. Nakon pregleda VAR-om sudac je pokazao na bijelu točku, a precizan s nje bio je Bruno Fernandes. 

Uskoro opširnije...

gol expired Vatreni doček za Suareza u Atleticu: Pogledajte kako su ga izudarali njegovi novi suigrači divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider