Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
golčina danielsa i crveni sterlinga

Manchester City na kontroverzan način stigao do pobjede kod Bournemoutha!

Manchester City stigao je do pobjede kod Bournemoutha u sedmoj minuti sudačke nadoknade, iako je pomoćnik pokazao da će se igrati još pet...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City slavio je s 2:1 kod Bournemoutha u sklopu 3. kola engleske Premierlige, ali je do pobjedničkog pogotka stigao nakon neobjašnjive nadoknade vremena glavnog suca Mikea Deana. Pomoćnik je pokazao pet minuta sudačke nadoknade, a Dean je produžio gotovo sedam minuta, omogućivši Cityju da sa svoje polovice stigne u suparnički šesnaesterac i zabije za pobjedu.


Bournemouth vs Manchester City 1-2 All Goals... by Goalshoot

Kada je stiglo vrijeme da pomoćnik pokaže koliko će se još igrati sudačke nadoknade, došlo je do trenerske rasprave uz aut-liniju. To je trajalo do isteka prve minute, što bi značilo da je Dean trebao svirati kraj najkasnije nakon isteka 96. minute. Iako je u tom trenutku Bournemouth bio na polovici Cityja i napravio prekršaj, Dean nije odlučio svirati kraj, već je pustio posljednji napad, debelo nakon isteka predviđene sudačke nadoknade, iz kojeg je pao pobjednički pogodak.

Ostaje upitno i zbog čega je Dean stavio pet minuta sudačke nadoknade, jer u drugom poluvremenu nije pao nijedan pogodak do tog trenutka!

Poveo je Bournemouth prekrasnim pogotkom Danielsa u 13. minuti, a samo osam minuta kasnije poravnao je Gabriel Jesus. Daniels je iskosa s lijeve strane gromovitim udarcem pogodio suprotni kut, a lopta je završila u mreži uz pomoć grede. Jesus je pak zabio nakon prekrasne asistencije Davida Silve, koji je dubinskom prizemnom loptom proparao obranu domaćeg sastava.

Pobjednički pogodak pao je nakon povratne lopte Danila, na koju je natrčao Sterling i uz dodir domaćeg igrača pogodio za 2:1. Nakon toga je zaradio i crveni karton, jer je skočio na tribinu s gostujućim navijačima, koje su redari spriječavali od ulaska na travnjak.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider