Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Newcastle uzeo prvu pobjedu

VIDEO Diogo Jota promašio nemoguće, ali Liverpool je još jednom spasio Origi: Zabio u 94. za prvo mjesto Premierlige

Diogo Jota mogao je donijeti pobjedu Liverpoolu, ali je promašio prazna vrata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola uspjeli su iskoristiti poraz vodećeg Chelseaja u 15. kolu i zasjesti na vrh engleske Premierlige.

Na gostovanju kod Wolverhamptona došli do minimalne pobjede 1:0, golom duboko u sučevom dodatku.

Važna tri boda Kloppovoj momčadi donio je belgijski napadač Divock Origi golom u četvrtoj minuti sučevog dodatka u završnici utakmice.

Liverpool je bio uvjerljivo bolja momčad, ali sve do samoga kraja igrači u crvenim dresovima nisu uspijevali poslati loptu u mrežu, sve dok na ubačaj Mohameda Salaha Origi nije odličnim udarcem svladao domaćeg vratara Josea Saa.

Pogodak Origija za pobjedu Liverpoola možete vidjeti OVDJE.

No, mogli su gosti i prije zabiti pogodak. Najbolju šansu na susretu imao je Diogo Jota, ali je teško riječima opisati njegov promašaj. Mogao je birati gdje će pucati, u lijevi ili desni kut, vratara nije bilo na golu, ali on je pogodio jednog od dvojice braniča koja su ostala braniti domaću mrežu.

Promašaj Jote možete vidjeti OVDJE.

Kako je Chelsea u prvoj subotnjoj utakmici poražen na Olimpijskom stadionu u Londonu od West Hama sa 3-2, Liverpool se sa 34 boda vinuo na vrh ljestvice Premier lige. Chelsea je sada na drugoj poziciji sa 33 boda.

Treći je trenutno Manchester City koji ima 32 boda, ali i utakmicu manje koju će odigrati od 18.30 minuta na gostovanju kod Watforda.

gol expired Panika u Barceloni, Xavi ostao bez mlade zvijezde: Iznijeli ga na nosilima, samo se srušio na travnjak divider

Duboko u sučevom dodatku je Brighton postigao pogodak koji mu je donio bod na gostovanju kod Southamptona. Domaća momčad je vodila od 29. minute pogotkom Broje, a u osmoj minuti dodatka za konačnih 1-1 pogodio je Maupay.

Newcastle je došao do minimalne pobjede od 1:0 protiv Burnleyja na svom St. James' Parku. Wilson je zatresao mrežu u 40. minuti.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider