Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodna ozljeda

Panika u Barceloni, Xavi ostao bez mlade zvijezde: Iznijeli ga na nosilima, samo se srušio na travnjak

Xavi Hernandez, trener Barcelone morao je mijenjati već u 35. minuti utakmice protiv Betisa.

Nogometaši Barcelone ugostili su Betis u susretu 16. kola španjolske La Lige i izgubili sa minimalnih 1:0.

Nakon samo 35 minuta igre teren je morao napustiti talentirani nogometaš Barcelone, Gavi koji je zadobio neugodan udarac u glavu. Iako je ubrzo nastavio igru, mladi nogometaš je ponovno pao na travnjak i tako sve zabrinuo na stadionu.

U 32. minuti susreta Hector Bellerin, nogometaš Betisa ispucavao je jednu loptu, u blok mu je išao Gavi kojeg je slučajno pogodio u glavu. Bio je to neugodan udarac, a da stvar bude još gora Bellerin je potom pao preko Gavija i ponovno ga udario u glavu.

Naravno, nije tu bilo namjere, ali to nije izgledalo ni najmanje ugodno. Gavi se ubrzo pridigao i nastavio igru, ali samo koju minutu kasnije ponovno se srušio na travnjak.

gol expired Ilija Sivonjić dobio konkurenciju u Dinamovom krvniku: Promašio prazna vrata pa "završio" u vratnici divider

Ubrzo su liječnici ušli na travnjak, pružili pomoć Gaviju, polegnuli ga na nosila i stavili mu ovratnik. Čini se da je u pitanju potres mozga. Bilo je jasno da više ne može nastaviti igru, tako da je Xavi u igru uveo Riqui Puiga umjesto njega.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider