Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva ludnica, kakav peh

Bilić u nevjerojatnoj utakmici vodio protiv Chelseaja 3:0 pa u 93. minuti ostao bez pobjede!

Bivši hrvatski izbornik osvojio je prvi bod u ovoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Bromwich Albion i Chelsea su u trećem kolu engleske Premierlige odigrali 3:3 i to nakon što je klub bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića nakon pola sata igre imao prednost od tri pogotka.

Nevjerojatan je bio tijek događanja u prvih pola sata utakmice. Chelsea je igrao, a WBA brutalno kažnjavao svaku njihovu pogrešku i stigao do golema tri pogotka razlike.

Callum Robinson je prvo poentirao u petoj, a zatim i u 25. minuti. U međuvremenu, između dvaju Robinsonovih zgoditaka, Tammy Abraham je pri rezultatu 1:0 promašio veliki zicer za izjednačenje, a drugi Chelseajev napadač Timo Werner je pogodio prečku.

U 27. minuti WBA je potpuno bacio goste na koljena, Kyle Bartley je dodatno povećao vodstvo Bilićevog sastava i s tih 3:0 se otišlo na odmor.

gol expired U nevjerojatnoj drami Manchester United slavio golom u 10. minuti sudačke nadoknade divider

Trener Chelseaja Frank Lampard na poluvremenu je napravio dvije izmjene, u svlačionici su ostali hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i Marcos Alonso.

I Chelsea se uspio pokrenuti - u 55. minuti je smanjio Mason Mount, a u 70. je totalnu neizvjesnost vratio Callum Hudson-Odoi.

I onda, kada se činilo da će se WBA uspjeti obraniti i sačuvati sva tri boda, Tammy Abraham je u trećoj minuti sudačke nadoknade poentirao nakon jednog odbijanca za poravnanje i podjelu bodova.

Everton na prvom mjestu

Nogometaši Evertona, pod vodstvom iskusnog trenera Carla Ancelottija, upisali su i treću pobjedu u Premierligi, nakon što su u subotu u gostima svladali Crystal Palace sa 2:1 pogocima Dominica Calvert-Lewina (10) i Richarlisona (40-pen). Strijelac za domaćine bio je Cheikhou Kouyaté (26).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider