Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promašio 11-erac

West Ham otkinuo bodove Arsenalu: Saka tragičar, rasplet sezone za 10 dana na Etihadu!

West Ham i Arsenal remizirali su 2:2 u gradskom derbiju u sklopu 31. kola Premier lige.

Bukayo Saka (Foto: Afp)

Vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva Arsenal ispustio je dva pogotka prednosti, nije iskoristio kazneni udarac te je osvojio samo bod u susretu 31. kola Premier lige odigravši 2:2 na gostovanju kod West Ham Uniteda.

Susret na Olimpijskom stadionu u Londonu sjajno je krenuo za Topnike koji su nakon prvih 10 minuta imali vodstvo od 2:0 golovima Gabriela Jesusa (7) i Odegaarda (10).

Erling Haaland Manchester City novom pobjedom došao na tri boda Arsenalu: Haaland izjednačio rekord Premier lige divider

Domaći su se vratili u utakmicu nakon što je Benrahma (33-11m) iskoristio kazneni udarac nakon prekršaja Gabriela na Paqueti, da bi se ključni trenuci utakmice zbili od 52. do 54. minute. Prvo je Saka promašio 11-erac za Arsenal da bi odmah u sljedećoj akciji domaćih Bowen (54) kaznio taj promašaj pogotkom za konačnih 2:2.

Vodeći Arsenal sada ima 74 boda, četiri više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja, dok je West Ham ostao 15. sa 31 bodom.

Ivan Perišić i Harry Kane Nevjerojatan poraz Tottenhama: Poveli nakon asistencije Perišića pa izgubili golom u 95. minuti! divider

United učvrstio treće mjesto

Nogometaši Manchester Uniteda izdvojili su se na trećem mjestu engleskog prvenstva rutinskom 2-0 (1-0) pobjedom na gostovanju kod "davljenika" Nottingham Foresta u susretu 31. kola.

United je do prednosti doveo Antony (32) kada je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je Navas obanio udarac Martiala, da bi pobjedu potvrdio Dalot (76) kojega je sjajno proigrao Antony.

Unai Emery Čudesni trener sprašio hit sezone i namirisao Ligu prvaka: Ovakav niz nisu imali dugih 25 godina! divider

Treći United sada ima 59 bodova, tri više od četvrtog Newcastle Uniteda, a šest više od petog Tottenham Hotspura.

Nottingham Forest je ostao u zoni ispadanja, 18. sa 27 bodova, ali i lošijom razlikom pogodaka od 17. Evertona koji također ima 27 bodova.

Rezultati Premier lige:

Nedjelja:

West Ham United - Arsenal 2-2 (Benrahma 33-11m, Bowen 54 / Gabriel Jesus 7, Oedegaard 10)
Nottingham Forest - Manchester United 0-2 (Antony 32, Dalot 76)

Ponedjeljak:

Leeds United - Liverpool

Tablica Premier lige:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider