Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Haaland strijelac

City se provukao na nezgodnom gostovanju: Crystal Palace se sjajno branio, ali glupost Francuza ih skupo koštala

Igrači Manchester Cityja u posljednjoj su utakmici subotnjeg programa 27. kola Premier lige kao gosti svladali Crystal Palace s 1:0.

Erling Haaland (Foto: Afp)

Branitelji naslova engleskog nogometnog prvaka igrači Manchester Cityja u posljednjoj su utakmici subotnjeg programa 27. kola Premier lige kao gosti svladali Crystal Palace s 1:0 (0:0).

Bolji su bili Građani cijelu utakmicu, ali domaćini su uspješno odolijevali napadima Pepove momčadi sve do 78. minute kada Olise nespretno ruši Gundogana u kaznenom prostoru. Erling Haaland stavio je loptu na bijelu točku i mirno realizirao 11-erac.

Hrvatski vaterpolisti i stručni stožer Nevjerojatan poraz hrvatskih vaterpolista: Prosuli +5 u posljednjoj četvrtini! divider

Ovom pobjedom je drugoplasirani City stigao do učinka od 61 boda, dva manje od vodećeg Arsenala koji će u nedjelju gostovati kod Fulhama.

Crystal Palace je 12. sa 27 bodova.

Ranije u subotu je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu u ulozi kapetana Chelseaja te je bio strijelac posljednjeg pogotka u 3:1 (2:1) gostujućoj pobjedi protiv Leicester Cityja.

Hviča Kvaratskelija Šampanjci su spremni u Napulju: Pala je i Atalanta, velikih 18 bodova udaljeni su od Intera divider


Kovačić je svoj prvi ovosezonski prvenstveni pogodak postigao u 78. minuti odlično reagiravši u kaznenom prostoru domaćih. Nakon što je Mudrik glavom spustio loptu, Kovačić je utrčao između dvojice braniča Leicestera, ispružio nogu te snažnim udarcem poluškaricama zatresao mrežu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider