Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dolazi im real madrid

Chelsea teško poražen protiv Brentforda, u strijelce se upisao i Eriksen

Za samo četiri dane u goste im dolazi Real Madrid u Ligi prvaka.

Christian Eriksen (Foto: Afp)

Nogometaši Brentforda u londonskom su obračunu svladali Chelsea na Stamford Bridgeu sa 4:1, a u strijelce se za gostujuću momčad upisao i Danac Christian Eriksen, što mu je prvi pogodak po povratku u englesku Premier ligu.

Chelsea je poveo pogotkom Antonija Rudigera s više od 30 metara u 48. minuti, da bi samo 12 minuta poslije Brentford imao prednost od 3:1. Izjednačio je Vitaly Janelt u 50. minuti. Četiri minute poslije Eriksen je pogodio za vodstvo gostiju, a za 3-1 ponovno je strijelac bio Nijemac Janelt u 60. minuti. Konačnih 4:1 postavio je Kongoanac Wissa u 87. minuti.

gol expired Vaha oštro nakon ždrijeba s Vatrenima: "Valjda dugo nije bio drogiran pa priča gluposti" divider

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je od 64. minute za Chelsea, kad je zamijenio Tima Wernera.

Chelsea je prekinuo niz od pet prvenstvenih pobjeda i ostao na 59 bodova, daleko iza vodećeg dvojca.

Manchester City je pobjedom 2:0 na gostovanju kod Burnleyja zadržao bod prednosti pred drugoplasiranim Liverpoolom. Oba pogotka pala su u prvih 25 minuta. Kevin De Bruyne je već u 5. minuti doveo branitelje naslova u vodstvo, a konačnih 2:0 postavio je Ilkay Gundogan u 25. minuti.

Kalvin Phillips Vrijedi 50 milijuna eura, a navijači ga "uništavaju" zbog njegovih tenisica divider

"Građani" iz 30 utakmica imaju 73 boda, jedan više od Liverpoola, koji je u prvoj subotnjoj utakmici na svom Anfieldu pobijedio Watford sa 2-0. Portugalac Diogo Jota je u 22. minuti postigao vodeći pogodak za Liverpool, a pobjedu momčadi Juergena Kloppa potvrdio je Fabinho u 89. minuti, realizacijom kaznenog udarca.

Wolverhampton je došao do 15. pobjede u sezoni svladavši pred svojim navijačima Aston Villu sa 2:1. Jonny je u 7. minuti doveo domaće u vodstvo. U 36. minuti je ta prednost udvostručena, kad je Ashley Young poslao loptu u svoju mrežu. Aston Villa je uspjela samo smanjiti zaostatak u 86. minuti, kad je Watkins realizirao kazneni udarac.

gol expired Ovo je križaljka do finala Svjetskog prvenstva: Evo kako se mogu sudariti Hrvatska i Srbija te tko je veći favorit divider

Utakmicu bez pogodaka odigrali su Brighton i Norwich, a po bod su osvojili i Leeds i Southampton odigravši 1:1. Harisson je doveo Leeds u vodstvo u 29. minuti, a Ward-Prowse je iz slobodnog udarca izjednačio u 49. minuti.

U subotu je na rasporedu još i utakmica Manchester United - Leicester (18.30 sati).

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider