Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pali na teškom gostovanju

Liverpool upisao prvi ligaški poraz nakon dva mjeseca: Navijači se izruguju najskupljem igraču Redsa

Nogometaši Liverpoola doživjeli su neugodan poraz na otvaranju 19. kola Premier lige.

Brentford - Liverpool (Foto: John Walton/Press Association/Pixsell)

U prvom susretu 19. kola engleske Premier lige nogometaši Brentforda upisali su veliku pobjedu, na domaćem su terenu s 3:1 svladali Liverpool.

Nakon prvih 45 minuta Brentford je već imao lijepu zalihu od dva gola prednosti. U 19. minuti, nakon kornera, lopta je pogodila Francuza Konatea i odbila se u mrežu. Na 2:0 je povećao Wissa u 42. minuti.

Šansa se za Liverpool pojavila početkom drugog poluvremena, u 50. minuti je na 1:2 smanjio Oxlade-Chamberlain, ali bilo je to sve konkretno što je Liverpool uspio napraviti. U 84. minuti dvoboj je prelomljen, za 3:1 je zabio Mbeumo.

Navijači se izruguju Nunezu

Darwin Nunez imao je nekoliko sjajnih šansi na susretu, ali ponovno je promašivao. Završio je na stupu srama, a navijači se izruguju s njim na društvenim mrežama. 

Promašio je više šansi za gol od bilo kojeg nogometaša u engleskoj Premier ligi, čak njih 15.

Liverpool je time nastavio s neuvjerljivim gostujućim igrama te na strani u Premier ligi ove sezone ima dvije pobjede, dva remija i četiri poraza.

Ovim rezultatom Brentford i Liverpool postali su susjedi na ljestvici. Liverpool je ostao šesti, dok je Brentford privremeno skočio na sedmu poziciju.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider