Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uz utakmicu više

Arsenal napravio velik korak prema tituli: Lako se obračunali s Crystal Palaceom, otišli na +8 Cityju!

Arsenal je slavio 4:1 protiv Crystal Palacea u 28. kolu Premier lige.

Granit Xhaka (Foto: Afp)

Nogometaši Arsenala lako su osvojili domaća tri boda u 28. kolu engleske Premier lige, s uvjerljivih 4:1 svladali su Crystal Palace.

Istra 1961- Lokomotiva Istra zadržala Lokomotivu na tri boda u zgusnutoj borbi za Europu iz Supersport HNL-a divider

Veliki korak prema novoj pobjedi Arsenal je napravio u prvom poluvremenu kada je stvorio prednost od dva pogotka. No, prije nego se počela tresti gostujuća mreža Crystal Palace je bio vrlo opasan pa se tako u uvodnom dijelu zatresao i domaći okvir vrata.

No, Arsenal je poveo u 28. minuti kada se Brazilac Martinelli lijepo oslobodio čuvara i iskosa pogodio u suprotno kut za 1:0. Lijepa je bila akcija i za drugi pogodak, a u 43. minuti Saka je povećao na 2:0.

Ademi i Ristovski Kapetan otišao u stilu: Dinamo dominantan protiv Rijeke, Maksimir ovacijama ispratio Ademija divider

Ako je i bilo neke dvojbe u svemu ona je definitivno nestala u 55. minuti kada je Švicarac Xhaka zabio i treći pogodak Arsenala čime je potvrđeno domaće slavlje. Do kraja susreta svaka je momčad postigla po jedan pogodak, Saka svoj drugi za domaćina, a Schlupp počasni za goste.

Uz utakmicu više od Manchester Cityja trenutačno Arsenal na vrhu ljestvice ima osam bodova više (69:61) od tog suparnika.

Bakljada Stravične scene u Osijeku, skupina ljudi tukla čovjeka, derali se: ''Mi smo purgeri, najjači smo najjači!'' divider

Prije ove utakmice došlo je do smjene trenera u Crystal Palaceu. Zbog loših rezultata morao je otići Patrick Vieira, a došao je Patrick McCarthy koji nije zaustavio negativan klupski niz. U posljednjih 12 ligaških utakmica Crystal Palace ima pet remija i čak sedam poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider