Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lud dan

VIDEO Prekinute čak dvije utakmice na Otoku: Na jednoj navijači utrčali na teren, a na drugoj navijača u kritčnom stanju odveli s tribine

Prekinute su čak dvije utakmice u League One ove subote.

Bolton - Cheltenham (Foto: Profimedia)

Ludi slijed događaja odvio se u subotu poslijepodne u nižim ligama na Otoku, konkretno u League One, najprije su navijači uletjeli na travnjak i prekinuli susret Readinga i Port Valea, a zatim je zbog liječničke intervencije na tribinama prekinuta utakmica Boltona i Cheltenhama.

Prva utakmica prekinuta je već u 16. minuti na Car Leasing Stadiumu zbog masovnog uletavanja navijača na travnjak. Stotine navijača Readinga uletjeli su na travnjak nakon što su „bombardirali“ teren teniskim lopticama.

Učinili su to prosvjedujući protiv klupskog gazde Daija Yonggea, koji je kupio kontrolni paket dionica prije sedam godina. Nekoć premierligaški klub propada ka četvrtom rangu engleskog nogometa strelovitom brzinom, plaće kasne, ne uplaćuju se porezi i još pokoja financijska nepravilnost izbacile su navijače iz takta i ovako su odučili iskazati nezadovoljstvo. Rezultat je tad bio 0:0 i zasad nije poznato hoće li se utakmica nastaviti.

Navijač u kritičnom stanju prevezen u bolnicu

Utakmicu Boltona i Cheltenhama prekinuli su zdravstveni problemi jednog navijača na tribinama, ona je pak prekinuta u 29. minuti, također pri rezultatu 0:0 kad se jedan navijač srušio na tribini. Liječničko osoblje utrčalo je na tribinu, a navijači su ispraznili dio tribine oko njih.

Sudac je igrače poslao u svlačionicu dok je liječničko osoblje oživljavalo navijača, a poslije 20-ak minuta na nosilima su ga prenijeli do hitne pomoći koja ga je prevezla u bolnicu. Prekid je ukupno trajao pola sata, a obje strane složile su se kako će ju odgoditi jer je navijač u tim trenucima još bio u kritičnom stanju.

Tablica League One:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider