Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nemamo isti tretman"

Madriđani rigaju vatru nakon jedanaesterca za Sevillu: "Ovo je sramota! Ništa nije slučajno..."

Susret Real Madrida i Seville obilježila je sudačka odluka iz 74. minute susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 35. kola La Lige Real Madrid i Sevilla odigrali su 2:2. Kraljevski klub spasio se poraza autogolom u 94. minuti, dok je susret obilježila drama u 74. minuti susreta kada je sviran jedanaesterac za Sevillu.

Prvo je sudac dosudio penal nad Benzemom nakon bijega francuskog napadača u kontru i rušenja u situaciji jedan na jedan. Međutim, nakon pregleda snimke ustanovljeno je da je ta akcija započela rukom u kaznenom prostoru Reala, pa je penal dobila Sevilla. 

Jedanaesterac za Sevillu možete vidjeti ovdje.

Nakon utakmice predstavnici Real Madrida nisu skrivali nezadovoljstvo odlukom iz 74. minute susreta koja bi mogla utjecati na konačan poredak i pitanje španjolskog prvaka. 

Tvrde da sudački tretman nije isti za sve klubove i da je sve posljedica neriješenih računa s La Ligom i medijskih kampanja koje se vode protiv Real Madrida.

"Ništa nije slučajno..."

Ništa nije slučajno, kažu predstavnici madridskog kluba i dodaju da su pretpostavili da osvajanje La Lige neće biti niti malo jednostavno, kao što su mogli vidjeti posljednjih dana sa sudačkim odlukama poput ove na utakmici sa Sevillom.

gol expired Rakitić zabio gol i asistirao protiv Reala, Madriđani se spasili sretnim golom: Velika drama u Španjolskoj! divider

Spomenuli su tako nedosuđeno igranje rukom protivničkog igrača u susretu protiv Betisa, poništeni pogodak u susretu protiv Getafea, 27 utakmica bez dosuđenog jedanaesterca u njihovu korist i tako dalje.

U svakom slučaju, nastavlja se dramatična borba za titulu prvaka. Ostala su tri kola do kraja, a Atletico je prvi s dva boda više od Barcelone i Reala.

Pogledajte kako je trener Real Madrida Zinedine Zidane komentirao dosuđeni jedanaesterac za Sevillu

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider