Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plan do 2025.

Predstavljena sedmogodišnja strategija Hajduka: Evo koji je cilj kluba

Strategiju razvoja nogometnog kluba Hajduk do 2025. godine predstavili su u ponedjeljak predsjednik kluba Ivan Kos i predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović koji su poručili kako je cilj razvijati sve klupske strukture kako bi se polučili kontinuirani rezultatski uspjesi i osigurala opstojnost kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hajduka Ivan Kos i predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović poručili su kako je cilj razvijati sve klupske strukture kako bi se polučili kontinuirani rezultatski uspjesi i osigurala opstojnost kluba.

"Naš plan je da u sljedećih sedam godina dosegnemo maksimalne učinke i maksimalnu učinkovitost svih klupskih potencijala", poručio je Kos.

Po njegovim riječima na izradi ove strategije konzultirano je oko 150 osoba različitih profila među kojima su bili navijači i predstavnici medija.

"Nakon toga je skupina stručnjak uobličila sedmogodišnju strategiju Hajduka," objasnio je Kos.

Marasović je naglasio kako je Hajduk prije nekoliko godina bio na rubu bankrota, a sada se sedmogodišnjom strategijom želi postići opstojnost kluba.

"Naši cilj je pobjeđivati, biti održiv i razvijati se jer bez razvoja i stabilnosti ugrozila bi se njegova opstojnost," kazao je Marasović. Pri tomu je rekao kako je Hajduk u prošlosti imao "vrhunske rezultate, ali nakon toga su ostajale financijske rupe koje su ugrožavale opstojnost kluba."
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider