Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludih 12 obrana

VIDEO Predstava sezone mogućeg Livakovićeva nasljednika: Dobio je ocjenu 9,9!

Iako je primio dva gola, Nikola Čavlina zaslužio je titulu igrača utakmice nakon ludih 12 obrana.

Nikola Čavlina (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Nogometaši Lokomotive i Gorice u susretu su 32. kola HNL-a na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrali 2:2 (1:0).

Lokomotiva je povela s 2:0 golovima Luke Stojkovića (42) i Indrita Tucija (47), a Gorica je spasila bod preko Luke Kapulice (61) i Matuša Vojtka (90 + 8).

Nažalost, dvoboj je obilježila ozljeda golmana Gorice. Ivan Banić sudario se sa svojim suigračem i ostao nepomično ležati, no, srećom, s Banićem je sve u redu.

Na utakmici smo vidjeli niz dobrih poteza, a titulu igrača utakmice pokupio je Nikola Čavlina.

Taj 20-godišnji vratar pokazao je da bi u budućnosti mogao biti član Vatrenih, a koliko je kvalitetan, govori i podatak da je igračima Gorice zaustavio nevjerojatnih 12 udaraca prema svom golu.

Čavlina je odigrao utakmicu sezone za golmana u Prvoj HNL, a unatoč dva primljena gola dobio je ocjenu 9,9 prema SofaScoreu.

 Predstavu sezone pogledajte OVDJE.

Apsolutno zasluženo, reklo bi se. Čavlina je oduševio baš sve koji su gledali utakmicu, izluđivao je goste iz Velike Gorice, a uspio je obraniti i jedan penal.

Odrastao u Dinamu

Mladi Čavlina šest je godina proveo u Dinamovoj nogometnoj školi, bio je na Maksimiru od 2016., a prošlog ljeta potpisao je za Lokomotivu i ubrzo postao prvi golman kluba s Kajzerice.

S Lokosima ima petogodišnji ugovor, sigurno je da ga prate brojni klubovi, ali Dinamo ga može otkupiti za samo 500 tisuća eura jer je takvu odštetu stavio u klauzulu kada ga je pustio u Lokomotivu.

Uz sve glasnije priče o odlasku Livakovića Čavlina se čini kao jedna od opcija za mogućeg nasljednika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider