Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Knjiga žalosti

Predsjednik Hajduka posvetio emotivnu poruku Ćiri: "Čuvali vas anđeli"

Predsjednik Hajduka oprostio se od bivšeg trenera Miroslava Ćire Blaževića.

Lukša Jakobušić (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Lukša Jakobušić, predsjednik Hajduka upisao se u knjigu žalosti za preminulog hrvatskog trenera Miroslava Ćiru Blaževića.

Ćiro se nije dugo zadržao na klupi Hajduka, izdržao je tek četiri mjeseca u 2005. godini, ali ostat će zapisano da je osvojio trofej, Superkup.

"Dragi Ćiro,

ostavili ste neizbrisivi trag u nogometu, ali i u životima mnogih ljudi. Zahvalan sam na našim druženjima, svim životnim mudrostima i našim pričama o anđelima. Čuvali Vas anđeli, a hajdučka zajednica će čuvati uspomenu na Vas", poručio je Jakobušić, prenosi Dalmatinski portal.

Dinamo - Istra 1961 FOTO Pogledajte kako su Dinamo i Istra odali počast Ćiri: Na sjeveru osvanuo zanimljiv detalj divider

Na otvaranju 21. kola HNL-a nogometaši Dinama i Istre 1961 (1:0) odali su počast Ćiri minutom šutnje, ali i prekrasnom gestom. Na teren su izašli s bijelim šalovima oko vrata, modnim dodatkom koji mnogi povezuju s legendarnim hrvatskim trenerom.

Posljednji ispraćaj legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Miroslava Blaževića koji je umro u srijedu u 88. godini nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću, bit će u srijedu, 15. veljače, u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider