Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajne vijesti

Predsjednik Napolija oporavio se od koronavirusa u 71. godini

Prvi čovjek Napolija je zdrav.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik i vlasnik talijanskog nogometnog prvoligaša Napolija 71-godišnji Aurelio De Laurentiis oporavio se od koronavirusa. De Laurentiis je bio u karanteni od 10. rujna, a zarazio se na skupštini klubova Serie A, objavili su talijanski mediji.

Iz Napolija su priopćili da je Aurelio De Laurentiis u proteklih tjedan dana dva puta testiran na koronavirus, te da su oba testa bila negativna, kao i da se očekuje njegov povratak na posao.

gol expired Hrvatu su govorili da će prodavati drogu i završiti u zatvoru, a sada je potpisao za 11. klub u karijeri divider

Otkako je De Laurentiis 2004. godine preuzeo Napoli, klub se vratio u sam vrh talijanskog nogometa.

Napoli nakon dva kola drži prvo mjesto Serie A, sa šest bodova i 8:0 gol razlikom.

Predsjednik i vlasnik talijanskog nogometnog prvoligaša Napolija 71-godišnji Aurelio De Laurentiis oporavio se od koronavirusa. De Laurentiis je bio u karanteni od 10. rujna, a zarazio se na skupštini klubova Serie A, objavili su talijanski mediji. Iz Napolija su priopćili da je Aurelio De Laurentiis u proteklih tjedan dana dva puta testiran na koronavirus, te da su oba testa bila negativna, kao i da se očekuje njegov povratak na posao. Otkako je De Laurentiis 2004. godine preuzeo Napoli, klub se vratio u sam vrh talijanskog nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider