Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima 30 godina

Hrvatu su govorili da će prodavati drogu i završiti u zatvoru, a sada je potpisao za 11. klub u karijeri

Novi izazovi za bivšeg velikog talenta Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tonći Kukoč, bivši igrač Hajduka i mlade hrvatske nogometne reprezentacije, potpisao je za svoj 11. klub u karijeri.

Kukoč je nedavno napustio mađarski Honved i potpisao za Kisvardu, također mađarskog prvoligaša.

''Vjerujem da život neprestano iskušava našu razinu predanosti, a najveće životne nagrade pripremljene su za one koji iskazuju postojanu predanost djelovanja sve dok ne ostvare svoj cilj. Ovakva razina odlučnosti može pomaknuti planine, ali mora biti stalna i dosljedna. Novi klub i novi izazovi za mene. Sretan i ponosan'', napisao je Kukoč na svom Facebook profilu.

Kukoč je ponikao u Hajduku, bio je veliki talent, a najdalje je dogurao do Italije gdje je igrao za Bresciu, Livorno i Como. Još je nastupao za niz klubova poput Zrinjskog i Hrvatskog Dragovoljca. 

"Sjećam se da su razrednice u školi govorile vršnjacima da se ne smiju družiti sa mnom, da sam propalitet, da ću prodavati drogu i završiti u zatvoru. A sada kada gledam, u životu sam već sada napravio i zaradio više nego što će oni za tri života. Ono što su govorili da ću postati ja, postalo je 90 posto njih. To je dokaz da život piše čudne priče'', rekao je Kukoč u jednom intervjuu za SportSport.ba.

Kukoč je samoprozvani najbolji lijevi bek u Hrvata, ali nikada nije uspio doći do A reprezentacije. U karijeri ima tri nastupa za U-21 vrstu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider