Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vruća roba na tržištu

Predsjednik kluba demantirao dolazak Tudora, ali pojavila se nova opcija?

Splitski stručnjak bez posla je od prošle sezone kad je otišao iz Marseillea.

Igor Tudor (Foto: Afp)

Broji li Igor Tudor posljednje dane kao slobodan trener? Ako se može vjerovati glasinama, hrvatski je trener vruća roba na tržištu, žele ga u Italiji i Turskoj, a sada se spominje i Ukrajina.

Svako malo procuri neka nova glasina o Tudoru, ranije smo pisali o primamljivoj opciji da preuzme klupu aktualnog talijanskog prvaka Napolija, a sad su se pojavila imena još dvaju velikih europskih klubova.

Radi se o Bešiktašu, koji je nedavno uručio otkaz Senolu Gunesu i na mjesto trenera postavio Buraka Yilmaza te mu pridružio dva hrvatska stručnjaka kao ispomoć. 

Luka Modrić, Carlo Ancelotti i Dani Ceballos Modrić među Ancelottijevim buntovnicima: "Hrvat nije zadovoljan, sve ukazuje na to da će napustiti Real" divider

Radi se o Hariju Vukasu i Toniju Modriću, koji su već godinama bili dio Tudorova stožera, zbog čega su mnogi protumačili da je dolazak splitskog stručnjaka na klupu turskog velikana gotova stvar, no iz redova Bešiktaša stigao je demanti.

"Bilo bi etično da novi predsjednik i Upravni odbor odluče tko će biti novi trener. Nikome ne bih učinio ono što je meni učinjeno, trener Burak Yilmaz ima puno veće šanse za uspjeh jer dobro poznaje momčad i igrače.

Želi ga ukrajinski velikan?

Zato nastavljamo naše putovanje s Yilmazom. Bilo bi riskantno i neetično raditi s bilo kim drugim osim s Yilmazom u ovom trenutku", kazao je predsjednik Nur Cebi i tako potvrdio da se ništa neće mijenjati na klupi do izbora novog predsjednika kluba, prenosi Hurriyet.

Victor Lindelof Posljednji navijači napustili stadion u 4 ujutro: Švedski kapetan zapitao se jednu stvar divider

Drugi klub koji se veže uz Tudorovo ime jest Šahtar. Ukrajinski prvak jučer je uručio otkaz Patricku van Leeuwenu nakon samo dva mjeseca suradnje, a do dolaska novog trenera momčad će voditi proslavljeni kapetan Vatrenih Darijo Srna.

Ukrajinski su mediji plasirali informaciju da Srna želi dovesti hrvatskog stručnjaka na klupu Šahtara, a navodno su kandidati Ivan Leko i Tudor, piše Sport.ua.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider