Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HAJDUK OPET PORAŽEN

Predsjednik Hajduka: ''Sreća da nije bilo prijenosa iz Pule''

Hajduk nikako da dođe do bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 10. kola Hajduk je izgubio protiv Istre u gostima 1:0. Ovo je Bijelima već treći poraz u nizu i u velikoj su krizi.

Nakon novog debakla utakmicu su komentirali trener Hari Vukas i novi predsjednik Lukša Jakobušić.

gol expired Treći poraz Hajduka u nizu: Istra slavi veliku pobjedu, Caktaš promašio penal divider

''Čestitam domaćinu na pobjedi, sreća da nije bilo prijenosa. Mislio sam da ću imati malo više vremena. Kad započnete na teži način, na kraju sve bude dobro'', kratko je izjavio Jakobušić.

gol expired Predsjednik Hajduka: ''Cijela Hrvatska dala bi nam trofej samo da više prestanemo kmečati i plakati'' divider

''Ništa ne štima''

''Nažalost, izgubili smo utakmicu. Bolje reći da nismo u pravom momentu već duže. Ništa ne štima, iako se moram vratiti na period od Šibenika. Momci su u tih 15 dana dobro trenirali, nemam praktički nikakve zamjerke za to. To je sve dobro izgledalo, u pripremi, na treninzima. Nažalost to nismo uspjeli pretočiti na teren'', rekao je Vukas, a zatim dodao:

''Prvo poluvrijeme u početku smo se opet tražili. Bilo je jako loših kretnji bez baluna. Ovakvu čvrstu i agresivnu obranu možeš razbiti samo tim kretnjama bez baluna i pronalaženjem slobodnih igrača u međuprostoru. Nismo to radili. Prvo poluvrijeme je bilo u egalu, iako moramo priznati da je Istra imala puno opasnije situacije nego mi. U drugom poluvremenu smo izašli puno bolji i konkretniji. Mislim da smo kontrolirali utakmicu. Istra nije bila opasna kao u prvom dijelu. Imali smo penal, nismo ga iskoristili. U prekidu smo primili gol, nažalost smo izgubili. Treba prespavati noć, vidjeti, analizirati, ali je činjenica da moramo biti puno bolji.''

Prvi intervju novog predsjednika Hajduka:

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider