Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''ne vidim tu problem''

Predsjednik Hajduka otkrio svoju stranu priče oko razlaza s Kopićem, ali i Tudorom

Jasmin Huljaj napokon je pred novinarima iznio svoju stranu prošlotjednih događaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jasmin Huljaj vrlo se brzo upoznao s time što znači biti predsjednik uprave Hajduka. Dojam je kako se prošlog tjedna nije baš najbolje snašao u događajima koji su prethodili smjeni trenera, ali i biranju novog.

Na pitanje novinara prilikom predstavljanja Zorana Vulića o tome zašto se njega nije odmah zvalo, iako je već dugo u Splitu, Huljaj je rekao:

''Mi smo Zorana imali stalno u vidu. Proces je trajao malo duže, vjerujem da smo u Zoranu i njegovom timu našli najbolje rješenje.''

Na pitanje je li Kopiću presudio sastanak sa Štimcem, koji je trenutno najžešći kritičar Hajduka, Huljaj je imao svoju stranu priče.

''Ja kao predsjednik ne namjeravam nikome zabraniti tko će se s kime nalaziti. To nije utjecalo na moju odluku. Njegov odlazak nije bila moja inicijativa nego trenera Kopića. I priča tu završava jer je trener želio otići'', rekao je predsjednik kluba i dodao:

''Svi smo svjedoci rezultatske krize u koju je Hajduk zapao i definitivno smo uzeli u razmatranje promjene. Moja prva odluka je bila ostaviti trenera Kopića. Odluka o odlasku je bila prvenstveno njegova, sporazumno smo se rastali.

Cijelu situaciju do bizarnosti je doveo upravo odlazak Kiopića dan nakon što je Huljaj odlučio dati mu prednost ispred Igora Tudora.

''Igor Tudor je bio jedan od kandidata, ali moja odluka je bio Kopić. Igor Tudor je isto ikona kluba, u svojim intervjuima je rekao sve. Ispričao sam mu se jer smo se možda krivo razumjeli u jednom trenutku. Ostao sam s njim u dobrim odnosima, ne vidim tu nigdje problem.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider