Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poludio na organizatora

Predsjednik velikana okrivio česte orgije za loše rezultate: "Igrači nemaju snage, ne treniraju normalno"

Organizator orgija u turskom Galatasarayu već je jednom uhvaćen u nezgodnoj situaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Turskom velikanu Galatasarayu ne cvjetaju ruže - u posljednjih šest utakmica upisali su samo jednu pobjedu, pa je vodeći Bešiktaš odmaglio na velikih osam bodova prednosti.

Izazvalo je to puno buke u uvijek nemirnim prostorijama istanbulskog kluba, a na sjednici uprave predsjednik Mustafa Cengiz za loše rezultate okrivio je - česte orgije.

Posebno je istaknuo prekaljenog internacionalca Ryana Donka, 35-godišnjeg bivšeg igrača WBA-a, Betisa, AZ Alkmaara, Club Bruggea i još nekolicine klubova te surinamskog reprezentativca. Upravo je njega istaknuo kao organizatora takvih zabava.

gol expired Užas u vili kraj Rima: U englesku zvijezdu i dvogodišnjeg sina držali uperene pištolje dok su ih pljačkali divider

"Dosta nam je više seks-tuluma Ryana Donka", rekao je Cengiz, po pisanju turskog lista Milliyeta.

"Igrači ne treniraju kako treba. Imaju zabave tijekom noći prije jutarnjih treninga. Nemaju fizičke spreme, kao da snagu troše drugdje. Previše su okupirani zabavama", dodao je.

Nije ovo prvi put da se Donk spominje u ovakvom kontekstu. Prije dvije godine isplivale su fotografije njega, bivšeg igrača Liverpoola Ryana Babela i bivšeg člana Juventusa Marija Lemine u društvu oskudno odjevenih djevojaka.

Čini se da je Donk naučio lekciju pa fotografija sada nema, ali prema informacijama iz Turske, zabave se i dalje odvijaju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider